Tuesday, 12 June 2012

Paintball

Setelah seharian bermain paintball Sabtu yang lalu,
Pihak Delta Force menganugerahkan pemain terbaik,



Sarveen,
Pemain pasukan Ungu yang merupakan pasukan aku,
Mendapat anugerah itu,
Dan diberikan sijil





Seorang ahli pasukan Ungu, Sheila berkata:

"For me Akmal, you are our best player"


Sarveen datang kepadaku,

"Akmal, you deserved this. You are our best player. You can put your name on the cert if you want"


Sooo Suwit la korang
Touching Dow


=)

Sunday, 3 June 2012

3rd Year

Maka tamat sudah tahun ketiga di Nottingham,
Namun masih ada VIVA untuk group project pada 15 June nnt


Study

Pembelajaran di tahun ketiga sedikit tersusun, 
Namun masih gagal mencapai 'first class' yang diimpikan,
Bukan susah pon Engineering,
Come On Dow


Bola
Tahun ini tiada medal,
Masuk semua games, semua kalah,
Tahun ini pon xde orang import,
Sudah tua dan lembab barangkali

Baru saja mengendalikan meeting Dunkirk Jaya FC,
Jawatankuasa baru telah dilantik,
Moga sukses...

Capitan sudah tua,
Perlu mengundur diri

Meeting DJFC

Setelah 2 tahun, tiada lagi capitan Akmal


Kerjaya
Masih bingung dengan masa depan,
Apa yang jelas hanyalah kedai burger,
Hahaha


Kahwin
Wahahahaha, senyum lebar,
Nantilah dahulu,
Masa depan kerjaya pun masih kabur,
Nak bagi anak bini makan apa nanti?

Tapi aku terkejut diajukan soalan sebegini itu hari,

Orang A: Girlfriend mana?
Akmal: Hahahaha, mana ada 
Orang A: Serius?? 
Akmal: (Angguk2)
Orang A: Hei, you are not gay aren't you?
Akmal: Woi, taklah.. Gila ke apa

Masyarakat,
Takde Girlfriend je Gay,
Chill lah..


Thanks,
It's been a while since the last update,
May this post be the first of many post to come,
Eh, cakap English pulak kau...