Wednesday, 18 August 2010

Ekspidisi Mendaki Bukit Nur: Menjejaki Gua Hira'

Ini video masa kami pegi umrah...
Kami panjat Bukit Nur....
Dalam usaha masuk ke Gua Hira'
Saya ni bukan reti edit video sangat...
Men belasah2 je...
Harap awak sekalian suke...





=)

Harap komen untuk dibaiki

8 comments:

  1. Dik, macam mana nak letak video FB kat blog ek?
    TQ

    ReplyDelete
  2. ooo mudah je.. same macam kite embed video dari youtube...

    tp ada satu syarat.. video FB tu mesti kita yang upload kalo x button embed xde..
    =)

    ReplyDelete
  3. akmalep awat video tu dah x available?

    ReplyDelete
  4. anis: elok je aku play td
    chem: haha, anep mmg stylo tp ko x tgk hosni ke?

    ReplyDelete
  5. knape aku xleh play
    x aci doh
    blog ko dah recognise aku dajjal ko

    ReplyDelete
  6. hahaha, stylo gile blog aku... gi usha kat fbook la senang... tu video fbook kan

    ReplyDelete