Thursday, 1 July 2010

Malaysiaku Gemilang

Alhamdulillah,

Semalam selamat mendarat kat Malaysia pukul 1 tengahari,
Tggu air zamzam kat luggage claim sampai sejam lebih,
Pukul 3 baru keluar airport,
Mak ngan Ayah datang amik,

=)

Penat bercerita dekat mak ayah,
Daripada cerita Omputih,
Sampai ke cerita pak arab,
Sebenarnya tengah update blog untuk cerita pengalaman di tanah haram,
Tapi tak siap tulis lagi so x publish la...
Esok insyaAllah......


Semalam sampai umah,
Tengok umah da lain,
Dulu mak ada la bagitau,
"Kitorang betolkan rumah sikit"
Ingat betolkan ape,
Rupanya renovate.....

Balik2 terus aku settlekan booking Notts Game,
Susah sngt nak dpt internet kat Saudi

Pastu kol 6 pergi padang,
X ramai yang aku kenal,
Ada la 2, 3 orang yang betol2 rapat dlu,
Sabtu ni aku nak main bola,
Cari balik sume member malaysia......

Rupanya,
Ada jugak visitor blog aku,
Dpt la 5-10 sehari,
Dengan ini aku berazam untuk update blog hari2,
InsyaAllah

Malam pulak lepas isyak,
Kuar makan satay kajang,
Pergh terbaik !!!




p/s: kepala da botak, jalan kemana2 pon pakai topi..... haha

2 comments:

  1. Assalamualaikum. Bagus, teruskan usaha anda untuk menulis blog...

    ReplyDelete
  2. Trimas saffuan.. ko da balik malaysia ke?? ke da lame da balik??

    ReplyDelete