Saturday, 5 June 2010

Aku Si Kuno

Hari ini sangat gembira sbb dpt main bola,
Setelah sebulan berhenti kerana exam,

Orang putih dekat sini,
Cara diorang sambut "kemerdekaan" setelah habis periksa adalah dengan minum2
Periksa saya dah abeh hari Selasa dah:

************************************************

Omputih 1: I am planning to go to Mooch after this

Omputih 2: Haha, me too. See u there then mate. Akmal? How about you?

Akmal: I guess I'll be going home. I need to sleep. Haha

Omputih 2: Akmal2, such a good boy. See u next semester then. Gudluck on ur result

Akmal: Haha, u too.

*************************************************


Mungkin aku kuno kot. Mungkin ada yang cakap

"relax ar mal, ko jangan minum... ko order coke"

Tp aku selalu jawab:

"Iman aku x mantap macam ko la bro"



oh yer, Mooch tu name pub kat sini

3 comments:

  1. aku pernah gak do die ajak minum coffee kat kedai jual arak. seboleh-boleh aku ajak pegi costa.haha. try jauhkan diri dari perkara syubhah.

    ReplyDelete
  2. tu la pasal mat... coursemate aku sume omputih sbb aku je malaysian kat sini buat engineering, mmg agak rapat ar ngan local kat sini....

    bile diorang ajak pegi pub macam2 alasan aku bg, x reti nak explain.. aku ckp aku main bola, ada meeting la... adoyai

    ReplyDelete
  3. aku suke jawapan ko mal
    stailo stailo
    pedas

    ReplyDelete